Jasna informacija upućena roditeljima uvijek nam je bila izuzetno važna. Stoga tijekom godina unaprjeđujemo našu informacijsku djelatnost. Stručni suradnici godinama izrađuju tematske linformativne letke za roditelje.

Među prvim smo vrtićima koji je imao web stranicu, a sadašnji je izgled poboljšan i izmijenjen.

Otvorili smo i facebook stranicu https://www.facebook.com/dugaumag/notifications/kako bi informacije bile aktualne i brzo stizale do naših korisnika.

Nedavno smo izradili i novi informativni letak našeg vrtića namijenjen roditeljima koji tek dolaze u vrtić upisati dijete i trebaju im sve važne informacije o vrtiću. Letak je koncipiran informativno, tako da pruža u uvodu neke osnovne informacije o programu, zatim informaciju o svim našim objektima uz fotografije, adrese, program i radno vrijeme. Najvažniji dio sastavljen je kao pitanja koje roditelji najčešće postavljaju kao i jasni i koncizni odgovori na ta pitanja. Posebno smo ponosni i na moderan, zanimljiv dizajn za koji je zaslužan https://www.aeonstudio.design/graphic-design/?fbclid=IwAR0lYGjnka1wnEzfUBzuCZntoCkrWhVgbR7ncPyPMKEY_99Yup2DpkEawwEhttps://www.aeonstudio.design/graphic-design/?fbclid=IwAR0lYGjnka1wnEzfUBzuCZntoCkrWhVgbR7ncPyPMKEY_99Yup2DpkEawwE