OBAVIJEST O PREDUPISU DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

 

Poštovani roditelji/skrbnici,

 

Pozivamo Vas na predupise djece u prvi razred osnovne škole šk. god. 2024./2025. koji će se održati 24., 25. i 26. siječnja 2024. godine od 8 do 12 sati.

Predupisima su dužni pristupiti roditelji/skrbnici djece rođene od 1. travnja 2017. godine do 31. ožujka 2018. godine te roditelji/skrbnici djece kojima je za prethodnu šk. god. odobrena odgoda upisa u prvi razred. Iznimno predupisima mogu pristupiti roditelji/skrbnici djece rođena od 1. travnja 2018. godine do 31. prosinca 2018. godine.

Predupisi se mogu izvršiti dostavom obrasca predupisnice na e-mail adresu ssosmarijeilineum@gmail.com ili osobno na glavni ulaz škole, na adresi Školska 14, Umag (ostavljanjem ispunjenog obrasca predupisnice u za to predviđenu kutiju). Obrazac predupisnice se nalazi na web stranicama škole, a može se preuzeti i osobno na glavnom ulazu u školu.

Po izvršenom predupisu roditeljima će se uputiti pismeni poziv za procjenu psihofizičkog stanja djeteta od strane liječnika školske medicine i upisnog povjerenstva.Letak - predupis u prvi razred