Dragi roditelji,

Dok su dječji vrtići zatvoreni a mi se svi ponašamo odgovorno, trudeći se smanjiti kontakte, družimo se sa ukućanima i imamo puno vremena jedni za druge. Sigurni smo da je ponekad i izazovno smišljati aktivnosti i igre za malu djecu koja stalno imaju potrebu za igrom, zabavom i aktivnošću.

Zbog toga ćete u narednom periodu, dok se situacija ne promijeni i svi se sretnemo u vrtićima i odgojnim skupinama, za vas objavljivati neke jednostavne, zanimljive i kod kuće izvodive aktivnosti i ideje za igre, kako bismo vam olakšali i učinili zanimljivijim boravak kod kuće.

Sve objave biti će na web stranici www.duga-vrtic.hr, pod kategorijom Za roditelje / Obavijesti i na facebook stranici dječjeg vrtića: https://www.facebook.com/dugaumag/.

Kako bismo i dalje bili povezani, ako nešto od predloženog izradite, isprobate, kreirate, slobodno nam fotografije pošaljite na mail: info@duga-vrtic.hr pa ćemo i vaše uratke objaviti.

Sve aktivnosti, te stručne tekstove podrške koje također možete pronaći na ovoj web stranici, za vas pripremaju odgojitelji i članovi stručnog tima.

U nadi da će teško vrijeme biti ubrzo iza nas, budite zdravi i pratite naše objave 🙂

Pozdrav svoj našoj djeci i vama roditeljima.