Naj teta pričalica u suradnji sa DVJ „Duga“ Umag i osnivačem vrtića, Gradom Umagom poklanja osvojene pelene djeci djelatnika Uljanika

 

Na natječaju „Naj teta vrtića“ u organizaciji web portala Klokanica i Pampers Pantsa, prijavljeni odgojitelji iz cijele Hrvatske grupirani su u 3 kategorije: „Naj teta pričalica“, „Naj teta kao treći roditelj“ i „Naj teta kreativka“. Između devet finalista u kategoriji „Naj teta pričalica“ pobjedu je osvojila odgojiteljica Arijela Bajkin, tada zaposlena u Dječjem vrtiću i jaslicama „Duga“ Umag. Arijelu su na natječaj prijavili roditelji iz odgojne skupine „Ribice“ poslavši portalu Klokanica priču o svojoj odgojiteljici. „Mama, molim te čitaj polako i lijepo kao što nam čita naša teta Arijela svaki dan prije spavanja“, kaže djevojčica u toj priči i time opisuje Arijelu kao posebnu odgojiteljicu koja je kod djece probudila ljubav prema čitanju i otvorila put prema svijetu mašte.

Kao pobjednica natječaja sa najviše osvojenih glasova u kategoriji „naj teta pričalica“, odgojiteljica Arijela Bajkin je osim te titule za sebe, za svoj vrtić osvojila i nagrade: potrošni materijal  u vrijednosti od 10 000 kn, te zalihu pelena Pampers Pants u vrijednosti od 14 000 kn.

Uvijek potreban potrošni (likovni) materijal dobro je došao odgojiteljima i djeci u svakodnevnom radu u vrtiću.

Zaliha pelena (56 paketa različitih veličina) Pampers Pants u vrijednosti od 14 000 kn, Dječji vrtić i jaslice „Duga“ Umag u dogovoru sa Arijelom Bajkin  i osnivačem, Gradom Umagom, ovih će dana biti donirana radnicima pulskog Uljanika, kojem su ipak potrebnije nego jasličkim skupinama umaškog dječjeg vrtića.