Poštovani roditelji,

danas (ponedjeljak 03. kolovoz) objavljeni su rezulati upisa u pedagošku 2020/21. g., na Oglasnoj ploći vrtića (Centralni vrtić “Radost”, Labinska 3).

Sva dodatna pitanja ili nejasnoće koje imate u vezi upisa, možete uputiti pedagoginji Barbari Mikluš, od 12. kolovoza osobno u vrtiću ili na: 091 1720153 ili na mail: barbaramiklus@gmail.com

 

Roditelji djece koja su primljena u vrtić  dužni su vratiti u tajništvo oba primjerka ugovora o pružanju usluga vrtića  potpisana od oba roditelja u razdoblju od 10. do 12. kolovoza 2020. godine od 7,00 do 15,00 sati u Labinskoj ulici 3. Ugovori će se zaprimati na prozoru, molimo pratite oznake kako bi došli do prozora tajništva. Ukoliko roditelji ne dostave ugovore u tom roku smatrat će se da su odustali od upisa.

 

Upis djeteta u dječji vrtić uvjetuje se urednim cijepljenjem protiv bolesti iz Programa obveznih cijepljenja, s iznimkom djece koja imaju kontraindikacije na pojedina cijepljenja, te urednim plaćanjem usluga vrtića.

 

Ugovor će biti sklopljen tek kad ga ravnateljica potpiše nakon što  utvrdi da je za dijete dostavljena potvrda nadležnog liječnika o zdravstvenom stanju djeteta (karton cijepljenja i potvrda o sistematskom pregledu djeteta), te da roditelj nema dugovanja prema vrtiću.