UPUTE ZA INICIJALNI RAZGOVOR

 

Cilj inicijalnog razgovora je stjecanje uvida u psihofizički status djeteta na temelju procjena roditelja/skrbnika, priložene dokumentacije i zapažanja stručnih suradnika o ponašanju djeteta tijekom inicijalnog razgovora, a kako bi se djetetu osiguralo kvalitetnije uključivanje u odgojno-obrazovnu skupinu.

 

Podaci u ovom obrascu ne utječu na redoslijed za ostvarivanje prednosti pri upisu. Bodovi se dokazuju isključivo dokumentacijom nadležnih ustanova, sukladno Pravilniku o upisima i mjerilima upisa djece u DVJ „Duga“ Umag.

 

Na inicijalni razgovor obvezan je dolazak barem jednog roditelja/skrbnika s djetetom. U slučaju nedolaska roditelja/skrbnika i djeteta na zakazani termin inicijalnog razgovora, dijete neće moći početi pohađati dječji vrtić.

 

Obrazac inicijalnog razgovora sastavni je dio upisnog postupka i roditelj ga ispunjenog donosi na inicijalni razgovor i predaje stručnom suradniku. Podatke ispunite čitko, tiskanim slovima, a u pitanjima zaokružite odgovore koji opisuju dijete ili ih nadopunite prema potrebi.

Preuzimanje dokumenta na vaše računalo:

Obrazac za inicijalni intervju – Preuzmi dokument

Obrazac za inicijalni intervju – Preuzmi zahtjev (Word dokument)